Συνετρίβη αεροσκάφος στις Άλπεις: Αναφορές για πολλούς νεκρούς – ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει να δώσει πληροφορίες σχετικά με το αεροπλάνο που συνετρίβη, μέχρι να ενημερωθούν οι οικογένειες των επιβατών

NEWSROOM
Συνετρίβη αεροσκάφος στις Άλπεις: Αναφορές για πολλούς νεκρούς – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στις Ελβετικές Αρχές καθώς τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη στις Άλπεις το Σάββατο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να χάσουν τη ζωή τους αρκετοί άνθρωποι.

Η περιφερειακή αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένα αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στο Ponts-De-Martel στο ελβετικό καντόνι Neuchatel, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το αεροπλάνο συνετρίβη σήμερα γύρω στις 10:20 το πρωί στην περιοχή Ponts-de-Martel στο καντόνι Neuchâtel. Η περιοχή είναι δύσβατη και οι  επιχειρήσεις διάσωσης είναι σε εξέλιξη.

Αεροσκάφος συνετρίβη στις Άλπεις: Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει να δώσει πληροφορίες σχετικά με το αεροπλάνο που συνετρίβη, πόσοι άνθρωποι επέβαιναν σε αυτό και πόσοι μπορεί να έχασαν τη ζωή τους ή να τραυματίστηκαν.

Επίσης παραμένει άγνωστος ο τύπος του αεροσκάφους. «Θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν οι οικογένειες των θυμάτων» εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ζορζ-Αντρέ Λοζουέτ.

Οι υπηρεσίες διάσωσης και η αστυνομία βρίσκονται στον τόπο της τραγωδίας και οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες της συντριβής, μετέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RTN.

Υπενθυμίζεται πως το 2015 μια αεροπορική τραγωδία στις Γαλλικές Αλπεις κόστισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους όταν ένα αεροσκάφος τύπου Α-320 της πτήσης 4U9525 της Germanwings που εκτελούσε το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ κατέπεσε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ