Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Συνήγορος Δ. Βαλαβάνη: Δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο σε ένα νομίμως μισθωμένο διαμέρισμα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνήγορος Δ. Βαλαβάνη: Δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο σε ένα νομίμως μισθωμένο διαμέρισμα

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Δήμητρας Βαλαβάνη με δήλωσή του, καταφέρθηκε ενάντια σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν ως “γιάφκα” το σπίτι όπου μίσθωνε νομίμως η εντολέας του.

Αναλυτικά:

“Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 7.2.2020 για την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα που είχε μισθώσει, με τα πραγματικά της στοιχεία, η εντολέας μου Δήμητρα Βαλαβάνη, παρατηρήθηκε ένας καταιγισμός παραπληροφόρησης από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ. Το σπίτι παρουσιάστηκε ως γιάφκα ή κρησφύγετο όπου δήθεν υπήρχαν όπλα και χρήματα, σχεδιάζονταν παράνομες πράξεις κ.α.

Το γεγονός ότι η πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει τους χαρακτηρισμούς και την ακραία σεναριολογία που παρακολουθούμε από χθες, αφού τίποτα το παράνομο δεν βρέθηκε σε ένα νομίμως μισθωμένο διαμέρισμα, δεν φαίνεται να πτοεί τα συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο σεβασμός του κάθε ανθρώπου και ιδιαίτερα του κατηγορουμένου, όπως και του τεκμηρίου αθωότητας, αποτελούν θεμελιώδη και απαραβίαστα δικαιώματα που προστατεύονται από το Νόμο, το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ.

Αθήνα, 8.2.2020 Ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Κακαρνιάς”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ