Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια – “Η αυτοκριτική είναι πράξη πολιτικής ευθύνης”, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έθεσε ως προϋπόθεση την ύπαρξη συνεννόησης και δέσμευσης όλων ότι η μάχη στην πρώτη γραμμή από εδώ και στο εξής πρέπει να εκπέμπεται με έναν ενιαίο και εμπεριστωμένο πολιτικό λόγο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια – “Η αυτοκριτική είναι πράξη πολιτικής ευθύνης”, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας eurokinissi

Άνοιξε ο δρόμος για την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Όπως φαίνεται το “πράσινο φως” δόθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αναγνώρισε στην επιστολή του βουλευτή και πρώην υπουργού “γενναία αυτοκριτική”.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, όπως επεσήμανε στην εισήγησή του προς την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η αυτοκριτική “είναι αναπόστατο κομμάτι της κομματικής λειτουργίας και δεν τη βλέπουμε συχνά” κάτι που “αποτελεί πράξη πολιτικής ευθύνης”.

Ως εκ τούτου ο Αλέξης Τσίπρας είπε ευθέως απευθυνόμενος στα μέλη του οργάνου πως η επιστολή Πολάκη “μάς αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή αυτοκριτικής”.

Αυτό ωστόσο που θέτει ως προϋπόθεση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και δέσμευση όλων ότι η μάχη στην πρώτη γραμμή από εδώ και στο εξής πρέπει να εκπέμπεται με έναν ενιαίο και εμπεριστωμένο πολιτικό λόγο. “Και αυτή η δέσμευση είναι που θα κρίνει και τις διαδικαστικές μας αποφάσεις” είπε χαρακτηριστικά.

Τσίπρας

EUROKINISSI

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως “για να κερδίσουμε τις εκλογές δεν αρκεί να έχουμε στόχο να πείσουμε μόνο τα εκλογικά μας ακροατήρια. Και να αβγατίζουμε τους υποστηριχτές μας από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων. Για να κερδίσουμε τις εκλογές πρέπει να κερδίσουμε και αυτούς που στέκονται κριτικά απέναντί μας. Και ο κόσμος αυτός δεν πείθεται ούτε με κραυγές, ούτε με τοξικότητα, αλλά με επιχειρήματα και νηφάλιο πολιτικό λόγο”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ