Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Μιχάλης Χαιρετάκης

Ο κ. Χαιρετάκης επισημαίνει στην ανάρτησή του "Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί".

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Μιχάλης Χαιρετάκης facebook

Με μια ανακοίνωση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο φίλος του Παύλου Πολάκη, Μιχάλης Χαιρετάκης, ανακοίνωση την απόσυρση της υποψηφιότητάς του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Ο κ. Χαιρετάκης στην ανακοίνωσή του, αφήνει σαφείς αιχμές τονίζοντας ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για να διευκολύνει “αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου, να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ”, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν προέρχεται από ” από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο, ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας”.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει και το diakstiko.gr, το ¨κόψιμο” του Μιχάλη Χαιρετάκη από το ψηφοδέλτιο  στα Χανιά, είχε γίνει αιτία εσωκομματικής αντιπαράθεσης μεταξύ του βουλευτή και πρώην υπουργού, Παύλου Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον Κρητικό βουλευτή να τονίζει τότε σε ανάρτησή του «Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή όλα!».

Μιχάλης Χαιρετάκης: Η ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιότητας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Χαιρετάκη έχει ως εξής:

“Δήλωση απόσυρση της υποψηφιότητας μου.

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα,την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου,αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών,όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα,τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει,κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές,εγωισμοί,θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί.

Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο,ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή,να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου,να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ