Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Δωρεά μηχανημάτων στο νοσοκομείο Καστοριάς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Δωρεά μηχανημάτων στο νοσοκομείο Καστοριάς

 

Τη συμβολική αλλά και ουσιαστική δωρεά ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt και ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος στο νοσοκομείο Καστοριάς, ανακοίνωσε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη τηλεδιάσκεψη που είχε με τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Η Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε στην εν λόγω δωρεά, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα και μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του.

Στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων, ενώ καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ