Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Τ. Θεοδωρικάκος: 100.000 έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά για την διασφάλιση της τήρησης των μέτρων

"Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να νικήσουμε οριστικά την πανδημία του κορωνοϊού", δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τ. Θεοδωρικάκος: 100.000 έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά για την διασφάλιση της τήρησης των μέτρων

Σύσκεψη συγκάλεσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος την Δευτέρα 11/10 με θέμα τους ελέγχους που διενεργούνται στο πλαίσιο της χαλάρωσης των μέτρων και την πλήρους ελευθερίας των εμβολιασμένων στην εστίαση. Ο Υπουργός δήλωσε ότι από την πρώτη ημέρα της εφαρμογής των νέων μέτρων πραγματοποιούνται 100.000 έλεγχοι στην εστίαση καθημερινά από 8.000 αστυνομικούς σε κάθε σημείο της χώρας.

Τ. Θεοδωρικάκος: 100.000 έλεγχοι στην εστίαση καθημερινά

Σχολιάζοντας τα νέα δεδομένα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε:

“Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να νικήσουμε οριστικά την πανδημία του κορωνοϊού. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία, η Ενιαία Αρχή Διαφάνειας, η Αυτοδιοίκηση, ο επιχειρηματικός κόσμος και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, εντείνουμε τους ελέγχους για την εφαρμογή των νέων μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κάθε μέρα πραγματοποιούνται πάνω από 100.000 έλεγχοι στην εστίαση από 8.000 άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία.

Από το Σάββατο, οι πολίτες, οι οποίοι έχουμε εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει, έχουμε την ελευθερία να κινούμαστε σε όλους τους χώρους και όλες τις ώρες. Θέλω να ζητήσω και από τους υπόλοιπους συμπολίτες μας, για τη δική τους υγεία, τη δική τους ασφάλεια και τη δική τους ελευθερία, αλλά και την υγεία και την ασφάλεια των αγαπημένων τους προσώπων, να εμβολιαστούν και εκείνοι, ώστε η ζωή όλων να γίνει πιο κανονική και πιο ελεύθερη”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ