Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Τ. Θεοδωρικάκος: Καταθέτει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του – ΒΙΝΤΕΟ

Κατά του απόστρατου αστυνομικού, όπως είπε, θα στραφεί και ο γιος του. “Μοναδικό του έγκλημα ότι είναι παιδί μου” σημείωσε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τ. Θεοδωρικάκος: Καταθέτει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Πράξη θα κάνει αυτό που από την πρώτη στιγμή είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος δηλώνοντας το πρωί της Τετάρτης ότι θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό που καταγγέλλει ο ότι Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία είχε εμπλακεί ο γιος του.

Θεοδωρικάκος

eurokinissi

Ο υπουργός είχε γνωστοποιήσει ότι επρόκειτο να κινηθεί νομικά όπως έγραψε το dikastiko.gr και σήμερα ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο στις 11.00 το πρωί 

Θεοδωρικάκος

eurokinissi

Ειδικότερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε χαρακτηριστικά: “Φεύγοντας από εδώ, θα πάω στο υπουργείο και στις 11:00 πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον απόστρατο αξιωματικό για τη συκοφαντία του”.

Θεοδωρικάκος: “Μοναδικό του έγκλημα ότι είναι παιδί μου”

Κατά του απόστρατου αστυνομικού, όπως είπε, θα στραφεί και ο γιος του. “Μοναδικό του έγκλημα ότι είναι παιδί μου” σημείωσε.

“Για πάρα πολλούς μήνες ο άνθρωπός που ήταν διοικητής (σ.σ. στο εσωτερικών υποθέσεων) διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μου παρείχε ενημέρωση, ιδίως για θέματα που έφτασαν και αφορούν ενδεχόμενες εμπλοκές στελεχών ή αστυνομικών. Δεν υπήρξε τέτοιου είδους ενημέρωση και ω του θαύματος όταν γίνονται οι κρίσεις και αξιολογούμε ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να αποστρατευτεί” είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπόθεση και πρόσθεσε:

Ένας ακόμα αστυνομικός μισή ώρα πριν αποστρατευτεί κατέθεσε σ’ αυτόν που αποστρατευόταν ότι ο Καραμαλάκης τον πίεσε να κουκουλώσει υπόθεση του γιου μου, πριν 1,5 χρόνο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχει την παραμικρή σχέση εκ των πραγμάτων. Ούτε αυτός που έκανε την κατάθεση λέει για μένα. Αναπαράγουν ιστορίες που δεν αφορούν εμένα. Δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό. Είμαστε δύο μήνες πριν από τις εκλογές, μόλις ετέθη υπόψιν μου το γεγονός, δική μας δουλειά είναι η κάθαρση όπου υπάρχει τέτοιο πρόβλημα”.

“Αυτός που έκανε την καταγγελία, μου είπε ο κ. Κούγιας, ότι έχει οικογενειακή επιχείρηση με πρατήρια βενζίνης. Εγώ μένω σε μια ουσία. Δεν αναρωτιέται κανείς, γιατί όλα αυτά βγήκαν αμέσως μετά τις κρίσεις των αξιωματικών; Σπάσαμε αυγά. Ήταν πολιτική επιλογή και απόφαση δική μου και του πρωθυπουργού. Εγώ στο υπουργείο πήγα πριν 16 μήνες, εργάζομαι 24 ώρες το 24ωρο, σε άριστη συνεργασία με τους αστυνομικούς εκτός από λίγες περιπτώσεις, που είμαι υποχρεωμένος να τις διερευνώ. Δεν πρόκειται να με κάμψουν με συκοφαντίες, το φως της αλήθειας είναι ισχυρότερο. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες που πιστεύω” πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

“Πριν από λίγες ημέρες είχαν τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ και με αποφασιστικότητα και τη στήριξη του πρωθυπουργού, αποφασίσαμε να κάνουμε κάθαρση όπου υπάρχουν προβλήματα. Η αστυνομία ασχολείται με τα σύνορα, την καθημερινή αντιμετώπιση της χαμηλής παραβατικότητας και το οργανωμένο έγκλημα. Η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος θέλει καθαρούς αξιωματικούς” υπογράμμισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ