Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021

Τα συγχαρητήρια του Κ. Μητσοτάκη στον Χρ. Χωμενίδη: “Τιμά διπλά την Ελλάδα”

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την βράβευση του Χρήστου Χωμενίδη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τα συγχαρητήρια του Κ. Μητσοτάκη στον Χρ. Χωμενίδη: “Τιμά διπλά την Ελλάδα”

Τον Χρήστο Χωμενίδη συνεχάρη με ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την βράβευσή του με το βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

“Με το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος ο Χρήστος Χωμενίδης γράφει, ήδη, μία χρυσή σελίδα και στη δική του, προσωπική Ιστορία ως συγγραφέας. Τιμά διπλά την Ελλάδα, καθώς ο ίδιος ανήκει στην πρόσφατη γενιά των δημιουργών της. Αλλά και γιατί η “Νίκη” του είναι εμπνευσμένη από τις περιπέτειές της. Και προσφέρει μεγάλη χαρά σε όλους όσοι παρακολουθούν τα βιβλία του, τον καθημερινό δημόσιο λόγο και την κοινωνική του παρουσία.

Στέλνω στον Χρήστο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Ως Πρωθυπουργός, ως πιστός αναγνώστης του και ως καλός φίλος με τον οποίο μοιραζόμαστε, συχνά, σκέψεις και προβληματισμούς. Εύχομαι να συναντήσει στον δρόμο του και άλλες διακρίσεις. Να ακονίζει πάντα την φαντασία του στην πραγματικότητα, κρατώντας το ίδιο τολμηρή την πέννα του. Και να παραμείνει ένας δυναμικός συγγραφέας και, ταυτόχρονα, ένας ζωντανός παρατηρητής της ζωής και ενεργός πολίτης της πατρίδας μας”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ