Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Tέλος ο Τζ. Κουτσολιούτσος από μέλος του ΔΣ της Folli Follie

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Tέλος ο Τζ. Κουτσολιούτσος από μέλος του ΔΣ της Folli Follie

Στην αντικατάσταση του Τζ. Κουτσολούτσου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Foliie προχώρησε η εταιρία , όπως ενημερώνουν οι Νομικοί Σύμβουλοι της Εταιρείας Θ, Σοφός και  Ειρήνη Γεωργακοπούλου.

Στην αίτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για αντικατάσταση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, από νέο μέλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο κ. Σοφός δήλωσε ότι ο κ. Κουτσολιούτσος παραιτήθηκε ήδη από το Διοικητικό Συμβούλιο για την προστασία των συμφερόντων της Εταιρείας και ότι η Εταιρεία συναινεί να αντικατασταθεί από τον κ. Δημήτριο Βαλαχή του Ευστρατίου, όπως προτάθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ο κ. Σοφός δήλωσε εξερχόμενος της αίθουσας του Δικαστηρίου ότι η Εταιρεία Folli Follie είναι διαθέσιμη σε κάθε έλεγχο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς πληρούνται οι προϋποθέσεις της ορθής λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τους κανόνες της Εταιρικής Διακυβέρνησής, και πιστεύει στην επίτευξη της πολύμηνης διαπραγμάτευσης με τους Ομολογιούχους για την εξυγίανση της Εταιρείας και τη διάσωση της εργασίας 1000 εργαζομένων, οι οποίοι έχουν πληρωθεί στο ακέραιο και δεν υφίσταται κανένα υπόλοιπο. Πρόσθεσε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ασκεί υπεύθυνα νόμιμο εποπτικό έλεγχο, κι εμείς θα προχωρήσουμε υπεύθυνα σε συνεργασία μαζί με τους εκπροσώπους της, με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη του κοινού στόχου, που είναι η επικύρωση της συμφωνίας αναδιάρθρωσης του χρέους της εταιρείας προς τους Ομολογιούχους, τη διαπραγμάτευση με τους οποίους συνεχίζουμε πυρετωδώς αποτελεσματικά. Ευχαρίστησε στο τέλος τον κ. Τζώρτζη Κουτσολιούτσο για την ευθιξία που επέδειξε με την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την προστασία των συμφερόντων της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ