Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025

Τέμπη: Γονείς θύματος κατέθεσαν υπόμνημα με αίτημα την άσκηση δίωξης κατά της εταιρείας που κατασκεύασε τα έλαια σιλικόνης

Υποστηρίζουν ότι στη δικογραφία και στα έγγραφα του εφέτη ανακριτή που χειρίστηκε την υπόθεση αναφέρονται τα έλαια σιλικόνης ως η αιτία της ανάφλεξης και της πυρόσφαιρας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τέμπη: Γονείς θύματος κατέθεσαν υπόμνημα  με αίτημα την άσκηση δίωξης κατά της εταιρείας που κατασκεύασε τα έλαια σιλικόνης Eurokinissi

Υπόμνημα στην Εισαγγελία Εφετών κατέθεσαν οι γονείς θύματος της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Με το υπόμνημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ζητούν να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά της κατασκευάστριας εταιρεία των ελαίων σιλικόνης.

Τονίζουν ότι στη δικογραφία και κυρίως στα έγγραφα του εφέτη ανακριτή που χειρίστηκε την υπόθεση αναφέρονται τα έλαια σιλικόνης ως η αιτία της ανάφλεξης και της πυρόσφαιρας. Συμπληρώνουν ότι εξαιτίας της ανάφλεξης και της πυρόσφαιρας κάηκαν και έχασαν τη ζωή τους άνθρωποι που επέζησαν της σύγκρουσης των δύο τρένων, μεταξύ των οποίων και το παιδί τους.

Αύριο, Πέμπτη, λήγει η 10ήμερη προθεσμία υποβολής υπομνημάτων ή άλλων ένδικων μέσων προς την Εισαγγελέα Εφετών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ