Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες που θα σταθούν στο πλευρό του τραγουδιστή – ΒΙΝΤΕΟ

Οι μάρτυρες που θα σταθούν στο πλευρό του ανήκουν στο στενό του περιβάλλον.

NEWSROOM
Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες που θα σταθούν στο πλευρό του τραγουδιστή – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 14 Ιουλίου θα δικαστεί ο Θέμης Αδαμαντίδης, που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη. Όπως έγραψε το dikastiko.gr, το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την πλευρά της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις ενώ και ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συναδέλφου του, κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που καταγγέλθηκε από την σύντροφο του για ξυλοδαρμό, συνελήφθη από αστυνομικούς στους Αμπελοκήπους και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το πρωινό», οι μάρτυρες που θα σταθούν στο πλευρό του ανήκουν στο στενό του περιβάλλον.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο γιο του και την πρώτη σύζυγό του αλλά και τη μετέπειτα σύντροφό, ενώ στην υπεράσπιση θα συμβάλλουν και δύο φίλοι του τραγουδιστή, ένας εκ των οποίων είναι αστυνομικός.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου»

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οι μητέρες των παιδιών του για να τον στηρίξουν.

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.

Η ατάκα Κούγια για “χρυσοτόκο όρνιθα”

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα», είχε δηλώσει την Κυριακή στο Mega ο γνωστός ποινικολόγος.

«Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», σημείωσε ο κ. Κούγιας.

«Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης», σχολίασε.

Με πληροφορίες από ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ