Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023

Θεοδωρικάκος: «Η Κυβέρνηση στηρίζει με έργα την Αστυνομία και την ασφάλεια των πολιτών»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν κεντρικός ομιλητής σε κομματική εκδήλωση στον Άλιμο με θέμα την ασφάλεια των πολιτών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεοδωρικάκος: «Η Κυβέρνηση στηρίζει με έργα την Αστυνομία και την ασφάλεια των πολιτών» eurokinissi

Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο του Αλίμου «Κάρολος Κουν», ο Υπουργός αναφέρθηκε στις δράσεις του Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

«Η ασφάλεια για την Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο ιδεολογικό πρόταγμα ή εύηχα λόγια. Αλλά, καθημερινή, συντεταγμένη πολιτική. Είναι έργο με μετρήσιμο αποτέλεσμα» σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι «δεν αποτελεί μόνο συνταγματική επιταγή αλλά και προϋπόθεση για ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και ελευθερία. Χωρίς ασφάλεια, επομένως, δεν υπάρχει Δημοκρατία».

«Ασφάλεια -πρώτα και κύρια- από τα σύνορα της Πατρίδας μας. Τον Έβρο. Εκεί όπου η απειλή είναι συνεχής και διαρκής. Εκεί όπου καθημερινά εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν τα σύνορά μας».

«Μαθήματα ευαισθησίας, αλλά και προάσπισης της εθνικής, κυριαρχίας δε δεχόμαστε. Ιδίως από εκείνους που, στο παρελθόν, αναρωτιόντουσαν αν η θάλασσα έχει σύνορα και στο παρόν κατηγορούν την Αστυνομία μας, αναμασώντας την τουρκική προπαγάνδα», είπε ο υπουργός σε άλλο σημείο της εκτενούς ομιλίας του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ