Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Αθώες λόγω αμφιβολιών οι δύο οικιακές βοηθοί που κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν χρυσές λίρες

Κατά τις απολογίες τους , οι δύο οικιακές βοηθοί είπαν ότι ποτέ δεν έμειναν μόνες στο σπίτι και ότι έκαναν μόνο τη δουλειά τους χωρίς να αφαιρέσουν ποτέ τίποτα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Αθώες λόγω αμφιβολιών οι δύο οικιακές βοηθοί που κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν χρυσές λίρες freepik

Θεσσαλονίκη κλοπή: Tο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε αθώες τις δύο οικιακές βοηθούς που συνελήφθησαν για κλοπή 50 χρυσών λιρών από το σπίτι υπέργηρου άντρα, στη Θεσσαλονίκη. Απαλλλάχθηκαν λόγω αμφιβολιών.

Ο 91χρονος παθών κατέθεσε ότι προσέλαβε τις δύο γυναίκες για να προσέχουν, εναλλάξ, την κατάκοιτη σύζυγό του. “Δεν έμπαινε κανένας άλλος άνθρωπος στο σπίτι μας, χωρίς να είμαστε παρόντες. Μόνο αυτές έμεναν μόνες κατά διαστήματα. Μια μέρα, είδα τη μία από τις δυο να αφήνει έξω από την πόρτα μια σακούλα, που δεν περιείχε σκουπίδια, πριν αποχωρήσει, μετά το τέλος της εργασίας της. Οι δύο γυναίκες είχαν στενή σχέση μεταξύ τους” ανέφερε ο μάρτυρας.

Θεσσαλονίκη κλοπή: Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα στο σπίτι

Επισήμανε μάλιστα ότι την επόμενη μέρα ανέβηκε με σκάλα στο σημείο που είχε κρυμμένες τις λίρες, πάνω από την ντουλάπα και είδε ότι έλειπαν. Ίχνη διάρρηξης και αναστάτωσης δεν βρέθηκαν στο σπίτι. Στη συνέχεια, ο 91χρονος ιδιοκτήτης και εργοδότης έκανε καταγγελία στην αστυνομία και οι δύο 51χρονες Γεωργιανές γυναίκες συνελήφθησαν.

Θεσσαλονίκη κλοπή

Unsplash

Κατά τις απολογίες τους , οι δύο οικιακές βοηθοί είπαν ότι ποτέ δεν έμειναν μόνες στο σπίτι και ότι έκαναν μόνο τη δουλειά τους χωρίς να αφαιρέσουν ποτέ τίποτα.

Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή των δύο κατηγορουμένων επισημαίνοντας ότι δεν εντοπίστηκαν αποτυπώματα τους στο σπίτι του καταγγέλλοντα, ούτε βρέθηκαν τα κλοπιμαία στα σπίτια των δύο γυναικών.

Πηγή:grtimes.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ