Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη υπό όρους η 46χρονη που επιτέθηκε με χλωρίνη σε 38χρονο
Τι ισχυρίστηκε η 46χρονη- Ελεύθερη χωρίς όρους 44χρονη φίλη της

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 46χρονη γυναίκα που επιτέθηκε με χλωρίνη σε 38χρονο τον Δεκαπενταύγουστο στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, της επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και μη προσέγγιση του θύματος στα 50 μέτρα. Η 44χρονη δεύτερη κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.
Η 46χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι το θύμα διέδιδε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της και ότι νόμιζε ότι το υγρό που του έριξε ήταν απορρυπαντικό πιάτων. Η 44χρονη λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και ότι δεν έδωσε τη χλωρίνη στη φίλη της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπουργείο Ανάπτυξης: 35,8 εκατ. ευρώ για αποπληρωμές παλαιότερων αναπτυξιακών νόμων Φωτιά τώρα στην περιοχή Πηγάδι Ηλείας Στα καμένα της Πάτρας ο Δ. Κουτσούμπας – Στήριξη στον Κ. Πελετίδη Πτώση ατόμου στις γραμμές ΗΣΑΠ – Ποιοι σταθμοί είναι εκτός λειτουργίας Περιστέρι: Αναστολή λειτουργίας του Πρωτοδικείου λόγω τεχνικής βλάβηςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr