Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 33χρονης για κακοποίηση της 16χρονης κόρης της
Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης - Καταγγέλθηκε ότι κούρεψε και χτύπησε πάνω σε καβγά τη 16χρονη κόρη της
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 22 μηνών επιβλήθηκε στην 33χρονη που παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο επειδή κούρεψε και χτύπησε τη 16χρονη κόρη της, πάνω σε καβγά, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης την έκρινε ένοχη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και παράνομη βία, κατ’ εξακολούθηση, ενώ η ποινή μετατράπηκε προς 10 ευρώ ημερησίως.
Για επιμέρους πράξεις του ίδιου κατηγορητηρίου καταδικάστηκε κι ο 19χρονος αδελφός της ανήλικης, στον οποίο επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών, μετατρέψιμη κι αυτή προς 10 ευρώ/ημέρα.
«Φεύγει και εξαφανίζεται συνεχώς» απολογήθηκε η 33χρονη, επισημαίνοντας ότι έψαχνε επί ώρες την κόρη της και τελικά πληροφορήθηκε ότι ήταν στον φίλο της. «Πήγα στην αστυνομία να την ψάξω, την βρήκα τελικά τα ξημερώματα. Όταν μπήκε στο σπίτι, τη χτύπησα πάνω στην ταραχή μου» προσέθεσε η ίδια.
Μετά την καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, η 16χρονη μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου εξετάστηκε ιατροδικαστικά και τέθηκε σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρήτη: Δύο αδελφές με μηνιγγιτιδόκοκκο – Διασωληνώθηκε η μία Ντ. Τραμπ: Το Ιράν βρίσκεται «στα πρόθυρα της παράδοσης» Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 38χρονος για βιασμό 14χρονης το 2025 – Πώς την προσέγγισε Πηγές ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν διαγράφηκε για τις πολιτικές του απόψειςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

