Θεσσαλονίκη: Παραβίαζαν αυτοκίνητα λουόμενων – Δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές
Από τον περασμένο Απρίλιο έως τις αρχές του μήνα φαίνεται ότι διέρρηξαν 9 οχήματα

Κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, κατηγορούνται ότι διέπρατταν δύο νεαροί, 25 και 26 ετών.
Από τον περασμένο Απρίλιο έως τις αρχές του μήνα φαίνεται ότι διέρρηξαν 9 οχήματα, με τη λεία τους να περιλαμβάνει 5.500 ευρώ σε μετρητά (και 400 λέι Ρουμανίας), όπως επίσης κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και προσωπικά έγγραφα των παθόντων- πολλοί εκ των οποίων ήταν λουόμενοι.
Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλλιθέα: Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου – Οδηγούσε κλεμμένη μηχανή Έκλεβε καύσιμα από τον εργοδότη του- Οι ποσότητες που κατασχέθηκαν Ιωάννινα: Νεκρός σε δασώδη περιοχή 81 που αγνοούταν Απάτη στη Λάρισα: Σε μια ώρα μοίρασαν 194.900 ευρώ σε 44 λογαριασμούς- Ελεύθεροι με όρους μετά τις απολογίες τουςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr