Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πλήρη συμμόρφωση καταστημάτων και οίκων ανοχής στα μέτρα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Πλήρη συμμόρφωση καταστημάτων και οίκων ανοχής στα μέτρα

“Σαφάρι” σε όλη την πόλη για να διαπιστωθεί εάν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι οίκοι ανοχής τηρούν τα μέτρα που επέβαλε η Πολιτεία και αν έχουν “κατεβάσει ρολά”, στο πλαίσιο περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού, διενεργεί από το πρωί η δημοτική αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Από τους έως τώρα ελέγχους έχει παρατηρηθεί γενικό “λουκέτο” σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και οίκους ανοχής της πόλης, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη Δημήτρης Δαγκλής.

“Με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε σήμερα τους ελέγχους για να δούμε εάν είναι κλειστά τα καταστήματα και οι οίκοι ανοχής. Από τα έως τώρα στοιχεία της δημοτικής αστυνομίας, η εφαρμογή των μέτρων είναι καθολική”, ανέφερε ο κ. Δαγκλής.

Επιπλέον, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, δημοτικοί αστυνομικοί και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες να “μείνουν σπίτι”.

Σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή, περίπου 80 άτομα συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις και απομακρύνθηκαν από την παραλία, με μοναδική εξαίρεση έναν ηλικιωμένο άνδρα, που αρνήθηκε λέγοντας πως δεν τον νοιάζει…

Η δημοτική αστυνομία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες συνεχώς στους δρόμους για να ενημερώνει τους πολίτες για τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού και να τους απομακρύνει από τους δημόσιους χώρους, ενώ συνεχίζει την επίδοση εγγράφων και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής κατ’ οίκον σε πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ