Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Ποιοι εξελέγησαν στις νέες διοικήσεις των δικαστηρίων – ONOMATA

Οι επικεφαλής και τα μέλη των συμβουλίων διεύθυνσης των δικαστηρίων θα αναλάβουν υπηρεσία από την 1η Οκτωβρίου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Ποιοι εξελέγησαν στις νέες διοικήσεις των δικαστηρίων – ONOMATA freepik

Στη Θεσσαλονίκη εξελέγησαν νέες διοικήσεις δικαστηρίων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (17 Σεπτεμβρίου 2022). Εξελέγησαν οι πρόεδροι των Τριμελών Συμβουλίων Διευθύνσεων του Εφετείου, του Πρωτοδικείου και του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Οι επικεφαλής και τα μέλη των συμβουλίων διεύθυνσης των δικαστηρίων θα αναλάβουν υπηρεσία από την 1η Οκτωβρίου.

Nέες διοικήσεις δικαστηρίων

Pixabay

Nέες διοικήσεις δικαστηρίων: Ποιοι εξελέγησαν στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το grtimes.gr, με 55 ψήφους εξελέγη η πρόεδρος Εφετών Σοφία Μαντζακίδου στη θέση της προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου, ενώ αναπληρώτρια αναδείχτηκε η Αναστασία Κυριαζή η οποία συγκέντρωσε 8 ψήφους. Μέλη του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου εξελέγησαν οι πρόεδροι Νικόλαος Βώκας και Μαρία Τσιρωνίδου, με 58 και 47 ψήφους αντίστοιχα.

Στο πρώτο βαθμό της Δικαιοσύνης, με 49 ψήφους εξελέγη πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης ο Πέτρος Αλικάκος. Ως μέλη του ίδιου συμβουλίου εξελέγησαν οι πρωτοδίκες Ιωάννης Αγγελόπουλος και Δέσποινα Σκαρλάτου, με 89 και 85 ψήφους αντίστοιχα.

Nέες διοικήσεις δικαστηρίων: Ποιος διαδέχεται τον Π. Παναγιωτόπουλο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ως προϊστάμενος εξελέγη ο εισαγγελέας Δημήτρης Σμυρνής, με 19 ψήφους ενώ η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα έλαβε 15 ψήφους. Ο κ. Σμυρνής αναλαμβάνει υπηρεσία στη θέση του απερχόμενου προϊστάμενου της Εισαγγελίας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου.

Nέες διοικήσεις δικαστηρίων

Pixabay

Η ειρηνοδίκης Ευδοκία Σελησίου, με 40 ψήφους, εξελέγη πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης Ειρηνοδικείου ενώ ως αναπληρώτρια εξελέγη η ειρηνοδίκης Ευαγγελία Μαυρίδου- Καπουρτζούδη. Η κάλπη ανέδειξε ως μέλη του ίδιου συμβουλίου τους ειρηνοδίκες Τριανταφυλλιά Μπακαλοπούλου και Δήμητρα Κόμναρη, με 41 και 39 ψήφους αντίστοιχα.

Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Εφετείο Θεσσαλονίκης εξελέγη η Σαπφώ Στάθη με 22 ψήφους. Ως μέλη του συμβουλίου εξελέγησαν ο Εμμανουήλ Μιχελακάκης και η Μαρία Έλληνα, με 23 και 22 ψήφους αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ