Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

Θεσσαλονίκη: Στο στόχαστρο των αρχών 7 ακροδεξιές οργανώσεις για τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ – ΒΙΝΤΕΟ

Ιερό Τάγμα, Άρμα – Σύνδεσμος Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως, Ιερός Λόχος 2012, Αυτόνομοι Εθνικιστές Θεσσαλονίκης, Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, Vanguard Hellas και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη στο μικροσκόπιο των αρχών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Στο στόχαστρο των αρχών 7 ακροδεξιές οργανώσεις για τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ – ΒΙΝΤΕΟ MEGA

Μετά τα έκτροπα στα ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης και του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστές ακροδεξιούς μαθητές η αστυνομία ερευνά επτά οργανώσεις που δρουν στη συμπρωτεύουσα.

Θεσσαλονίκη ακροδεξιές οργανώσεις ΕΠΑΛ

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πρόκειται για τις οργανώσεις Ιερό Τάγμα, Άρμα – Σύνδεσμος Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως, Ιερός Λόχος 2012, Αυτόνομοι Εθνικιστές Θεσσαλονίκης, Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, Vanguard Hellas και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη.

Μία από αυτές τις οργανώσεις έχει σχέση με ακροδεξιά οργάνωση στην Αθήνα που είχε κατηγορηθεί πριν από δύο χρόνια για εμπρηστικές επιθέσεις.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε ένα από τα ΕΠΑΛ ενθαρρύνθηκαν οι ακροδεξιοί από εκπαιδευτικό που είχε σχέση με αυτούς, ενώ ορισμένοι από τους συλληφθέντες ήταν παρόντες μαζί με τους γονείς τους σε κινήματα κατά του εμβολιασμού.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ