Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και προσαγωγές από την εκκένωση της κατάληψης “Mundo Nuevo” – Θεοδωρικάκος: Άλλος ένας χώρος δόθηκε στην κοινωνία – BINTEO

Το κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατελήφθη από τους αναρχικούς τον Νοέμβριο του 2015 και ανήκει στο Δήμο Θέρμης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και προσαγωγές από την εκκένωση της κατάληψης “Mundo Nuevo” – Θεοδωρικάκος: Άλλος ένας χώρος δόθηκε στην κοινωνία – BINTEO grtimes.gr

Συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην οποία μετείχαν αστυνομικοί από διαφορετικά κλιμάκια της ΓΑΔΘ, έγινε το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη για την εκκένωση της κατάληψης “Mundo Nuevo”, με τους αστυνομικούς να έχουν προχωρήσει σε 4 συλλήψεις και 4 προσαγωγές ατόμων που ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Θεσσαλονίκη-Εκκένωση κατάληψης

grtimes.gr

Το κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σιατίστης με Φιλίππου.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, το κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται πλησίον της ρωμαϊκής αγοράς, κατελήφθη από τους αναρχικούς τον Νοέμβριο του 2015 και ανήκει στο Δήμο Θέρμης.

Θεσσαλονίκη-Εκκένωση κατάληψης

grtimes.gr

Εκκένωση κατάληψης: Θεοδωρικάκος – Άλλος ένας χώρος δόθηκε στην κοινωνία

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε μία ανάρτηση σχετικά με την εκκένωση κατάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Θεοδωρικάκος

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Άλλη μία κατάληψη απελευθερώθηκε, άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία σήμερα μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για κτίριο του Δήμου Θέρμης στην Θεσσαλονίκη που τελούσε υπό κατάληψη επί επτά έτη. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ