Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Θρίλερ Πάτρας: Αντίδραση Κ. Ζάρδα στην ανακοίνωση της οικογένειας Πισπιρίγκου για την αποχώρησή του από την υπεράσπιση

«Το έργο μου επισήμως ολοκληρώθηκε με το πέρας της κύριας ανάκρισης» δηλώνει ο δικηγόρος. Αιχμές για παρεμβάσεις προσώπων του συγγενικού περιβάλλοντος να συνεχίσει ιδιωτικά ως συνήγορος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θρίλερ Πάτρας: Αντίδραση Κ. Ζάρδα στην ανακοίνωση της οικογένειας Πισπιρίγκου για την αποχώρησή του από την υπεράσπιση facebook

“Υποβολιμαία τα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου και με αφορούν” απαντά ο Κωνσταντίνος Ζάρδας για την ανακοίνωση της οικογένειας Πισπιρίγκου στην οποία μεταξύ άλλων εκφράζει την οργή της για τον ιατροδικαστή Λέων και την παιδοψυχολόγο Σαββόγλου όπως έγραψε το dikastiko.gr

Ο μέχρι προ ημερών συνήγορός της, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ είχε προηγηθεί η ανακοίνωσή του στην οποία εξέφραζε τους τους λόγους για τους οποίους δεν συνεχίζει την υπεράσπισή της κατηγορούμενης για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και η οποία έχει κληθεί ως ύποπτη και για τους θανάτους των άλλων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας.

Κωνσταντίνος Ζάρδας

facebook

Ζάρδας για ανακοίνωση οικογένειας Πισπιρίγκου: Αναλυτικά τα όσα λέει ο δικηγόρος

Σε απάντηση του σημερινού δελτίου τύπου της οικογένειας της Σ. Πισπιρίγκου, καθ’ ό μέρος τούτο (προς ιδιαίτερη έκπληξή μου) αναφέρεται στο πρόσωπό μου, είμαι υποχρεωμένος να αποσαφηνίσω τα ακόλουθα: Μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης θυγατέρας της κ. Σ. Πισπιρίγκου, για την οποία –υπενθυμίζεται- είχα διοριστεί με πράξη της κ. 18ης Τακτικής Ανακρίτριας Πρωτοδικών Αθηνών, μου ζητήθηκε παρακλητικά και επίμονα από στενό μέλος της οικογένειας της πιο πάνω κατηγορουμένης, να συνεχίσω ιδιωτικά ως συνήγορός της αναφορικά τόσο με την ανωτέρω υπόθεση, όσο και με τη νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας κατά συρροή, που αφορά στους θανάτους των δύο ετέρων τέκνων της.

Σημειωτέον, μάλιστα, ότι το ίδιο ως άνω στενό μέλος της οικογένειας της Σ. Πισπιρίγκου με είχε επιμόνως προτρέψει και στο παρελθόν να εμφανίζομαι όσο το δυνατόν συχνότερα στα Μ.Μ.Ε., προκειμένου να παρέχω «δυναμική», όπως το ίδιο τη χαρακτήρισε, υπεράσπιση στην ανωτέρω συγγενή του. Το ίδιο είχε πράξει και η ίδια η κατηγορουμένη αλλά και έτερα μέλη της οικογένειάς της.

Από πλευράς μου, ωστόσο, ενημέρωσα τόσο το εν λόγω συγγενικό πρόσωπο της κας Σ. Πισπιρίγκου όσο φυσικά και την ίδια ότι το έργο μου επισήμως ολοκληρώθηκε με το πέρας της κύριας ανάκρισης και ότι δεν επιθυμούσα να συνεχίσω τη συνεργασία μας, αναλαμβάνοντας και τη νέα υπόθεσή της, για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Εν όψει των ανωτέρω, όσα- αντίθετα με τα παραπάνω- αναφέρονται στο σημερινό δελτίο τύπου και με αφορούν, τυγχάνουν υποβολιμαία και σε κάθε περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επαναλαμβάνω και τονίζω μετ’ επιτάσεως, για να καταστεί απολύτως σαφές, ότι η επιλογή της μη εξακολούθησης εκ μέρους μου του έργου της υπερασπίσεως της κ. Σ. Πισπιρίγκου ήταν αποκλειστικά και μόνο δική μου.   

Σας ευχαριστώ. 

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Γ. Ζάρδας

Δικηγόρος Αθηνών

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ