Θύμα απάτης ο Σωτ. Τσιόδρας: Χρησιμοποίησαν το όνομά του για ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας
"Δεν έχω καμία σχέση με ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας μέσω ΑΙ" ξεκαθαρίζει ο γνωστός Λοιμωξιολόγος

Θύμα απάτης καταγγέλλει ότι έπεσε ο γνωστός λοιμωξιολόγος και καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας.
Δεν έχω καμία σχέση με ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας μέσω ΑΙ. Η χρήση του ονόματός μου και ψευδών δηλώσεων αποτελεί παραπληροφόρηση. Συνιστώ εμπιστοσύνη μόνο σε ιατρούς και επίσημες πηγές. Έχω κινηθεί νομικά για την προστασία της αλήθειας και της δημόσιας υγείας.
— Sotirios Tsiodras (@STsiodras) June 29, 2025
Ο κ. Τσιόδρας κατήγγειλε πως «η χρήση του ονόματός μου και ψευδών δηλώσεων αποτελεί παραπληροφόρηση. Συνιστώ εμπιστοσύνη μόνο σε ιατρούς και επίσημες πηγές».
«Έχω κινηθεί νομικά για την προστασία της αλήθειας και της δημόσιας υγείας» πρόσθεσε ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας.
«Δεν έχω καμία σχέση με ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας μέσω ΑΙ.
Η χρήση του ονόματός μου και ψευδών δηλώσεων αποτελεί παραπληροφόρηση.
Συνιστώ εμπιστοσύνη μόνο σε ιατρούς και επίσημες πηγές. Έχω κινηθεί νομικά για την προστασία της αλήθειας και της δημόσιας υγείας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Όχημα έπεσε σε γκρεμό – Νεκρή η οδηγός Κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ραφήνα και Λαύριο μετά τη βελτίωση του καιρού Στο εδώλιο διακινητής μεταναστών – Είχε δηλώσει μεταφερόμενος Δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στην ΚηφισιάΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr