Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Θύμα κλοπής ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης: Δίνει αμοιβή στους κλέφτες για να του επιστρέψουν την τσάντα του

«Εχει προσωπική αξία για εμένα, ακόμα και οι κλέφτες αν θέλουν να με βρουν, ακόμα και σε αυτούς θα δώσω αμοιβή»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θύμα κλοπής ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης: Δίνει αμοιβή στους κλέφτες για να του επιστρέψουν την τσάντα του fb

Θύμα κλοπής έπεσε ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης ο οποίος αποκάλυψε ότι το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα του, μέσα από το αυτοκίνητο του σε πλαζ της Βούλας. Ο ποινικολόγος μάλιστα προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον του την επιστρέψει πίσω, καθώς όπως είπε η συγκεκριμένα τσάντα έχει ιδιαίτερη αξία για τον ίδιο.

Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο Facebook στην οποία αναφέρει: «Εχθές το βράδυ (Τρίτη 26.7)κάποιοι ποντικοί διέρρηξαν το αυτοκίνητο μου και έκλεψαν αυτή την τσάντα έξω από την είσοδο της Ά πλαζ Βούλας. Σε αυτόν τον σάκο πλάτης είχα πολλά προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Η τσάντα όμως έχει μεγάλη αξία για εμένα. Αυτοί που με έκλεψαν έκαναν πολύ σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο μου. Ας κρατήσουν και τα χρήματα. Ήταν τυχεροί χτες. Δίνω λοιπόν γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον μου φέρει την τσάντα. Και τα διπλάσια σε όποιον μου δείξει τους ποντικούς που το έκαναν…το εννοώ. Αναμένω».

«Επειδή ζούμε σε μια όμορφη χώρα και όσοι είμαστε τυχεροί και μένουμε στα νότια προάστια είναι θλιβερό να υποφέρουμε από συμμορίες με μικροεγκληματίες και να μην υπάρχει ένα στρατηγικό σχέδιο για να απαλλαγούμε από αυτή την αρρώστια. Η τσάντα ήταν κρυμμένη. Στο αυτοκίνητο πολλοί περνάμε 6 ώρες την ημέρα», δήλωσε μιλώντας στον Alpha ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι οι κλέφτες «δεν επιλέγουν και δεν ξεχωρίζουν. Χτυπούν αδιάκριτα. Συνέβησαν ακόμα δύο περιστατικά. Έχουμε ένα θλιβερό φαινόμενο σε μία φανταστική περιοχή. Είναι θλιβερό να αφήνουμε αφύλακτο αυτό το διαμάντι της Αττικής».

«Μέσα είχαμε χρήματα που προορίζονταν για υποχρεώσεις των εταιρειών, ας τα κρατήσουν. Εμένα με ενδιαφέρει η τσάντα. Εχει για εμένα συναισθηματική αξία. Θέλω αυτό το αντικείμενο πίσω. Εχει προσωπική αξία για εμένα, ακόμα και οι κλέφτες αν θέλουν να με βρουν, ακόμα και σε αυτούς θα δώσω αμοιβή. Είχε μέσα αρκετά χρήματα και προσωπικά έγγραφα, δεν με ενδιαφέρουν αυτά αλλά η τσάντα», σημείωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ