Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός ηθοποιός στη Νέα Σμύρνη – “Δε θυμάμαι πως βρέθηκα κάτω” – ΒΙΝΤΕΟ

«Λόγο στον λόγο με άσχημες κουβέντες πλακωθήκανε στο ξύλο. Έφαγε αρκετό ξύλο. Μπήκα και τους χώρισα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας

NEWSROOM
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός ηθοποιός στη Νέα Σμύρνη – “Δε θυμάμαι πως βρέθηκα κάτω” – ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δυο νεαρούς στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, έπεσε πριν από λίγες ημέρες γνωστός ηθοποιός που συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά, με τον ίδιο να περιγράφει λεπτό προς λεπτό τα όσα έζησε.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», Δημήτρης Τοπαλίδης, ως αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχθηκε τη Μεγάλη Τρίτη, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, τα πλευρά, ενώ από τις κλωτσιές δημιουργήθηκαν αιματώματα στο πάγκρεας και το συκώτι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο ηθοποιός εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του πίσω από ένα σταθμευμένο φορτηγό και στην προσπάθειά του να ειδοποιήσει πάτησε την κόρνα του φορτηγού προκαλώντας την οργή δύο ανδρών οι οποίοι τον χτύπησαν με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Θύμα ξυλοδαρμού γνωστός ηθοποιός: “Έφαγε αρκετό ξύλο” λέει αυτόπτης μάρτυρας

«Συναντάω ένα φορτηγό που είχε κλείσει τον δρόμο, δεν υπήρχε ούτε κορίνα, ούτε ταινία που να σηματοδοτεί ότι ο δρόμος είναι κλειστός, μπήκα μέσα, κόλλησα πίσω από το φορτηγό. Προσπάθησα η αλήθεια είναι να χωθώ να περάσω, ήταν αδύνατον και κόρναρα.

Αφού πέρασαν αρκετά λεπτά και κόρναρα κάπου-κάπου, αποφασίζω να βγω από το αυτοκίνητο και να πάω προς το φορτηγό να δω τι γίνεται. Βλέπω και τα δύο τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού κατεβασμένα και βάζω το χέρι και χτυπάω την κόρνα του φορτηγού, ενδεχομένως λέω δυνατότερη κόρνα είναι, δική τους κόρνα είναι, θα ακούσουν ότι εμποδίζουν και θα κατέβουν όπου είναι.

Βλέπω δύο τύπους να κατευθύνονται προς τα εμένα κάπως με άγριες διαθέσεις, βρίζοντας, φωνάζοντας και αυτό που τόλμησα εγώ να πω είναι: «Μιλάτε κιόλας αντί να ζητήσετε συγγνώμη και να πάρετε το αυτοκίνητο να φύγετε;» και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι καν πώς βρέθηκα κάτω στο πάτωμα».

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης προσπάθησε να ξεφύγει από τους δύο άντρες και να μπει μέσα στο αυτοκίνητό του. Ένας κάτοικος της περιοχής, άκουσε τις φωνές και πήγε να τους χωρίσει. Αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα ανέφερε: «Λόγο στον λόγο με άσχημες κουβέντες πλακωθήκανε στο ξύλο. Έφαγε αρκετό ξύλο. Μπήκα και τους χώρισα».

Ο ηθοποιός περιέγραψε στη συνέχεια: «Σηκώθηκα και πήγα προς το αμάξι, εκεί είδα ένα τεράστιο καρούμπαλο αριστερά στον κρόταφό μου, εκδορές στο μέτωπο, στο δεξί το μάτι στο πλάι και δεν ήξερα αν ήταν από κλοτσιά, μπουνιά ή αν πέφτοντας κάτω στο πεζοδρόμιο χτύπησα το κεφάλι μου. Έφτυσα κιόλας αίμα, δεν ανησύχησα εκείνη την ώρα.

Στο μεταξύ εγώ άρχισα να πονάω πάρα πολύ, να κρυώνει το σώμα μου και να πονάω πάρα πολύ στην αριστερή πλευρά, στο δεξί το πόδι, το κεφάλι μου να μουδιάζει και να πονάει αφόρητα. Ζήτησα νερό, μου φέρανε νερό στο τμήμα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ