Θυμάρι: Η ανάρτηση της μετεωρολόγου Χριστίνας Σούζη για το σπίτι της που κάηκε
«Μόλις έμαθα ότι το Θυμάρι, εννοώ το σπίτι μας, κάηκε. Μια ολόκληρη ζωή με τις οικογένειές μας, με την αδερφή μου, εκεί την περάσαμε».

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το εξοχικό της στο Θυμάρι είναι ανάμεσα στα σπίτια που κάηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στην περιοχή.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλησπέρα σας, είμαι πολύ στεναχωρημένη, μόλις έμαθα ότι το θυμάρι εννοώ το σπίτι μας κάηκε, μια ολόκληρη ζωή με τις οικογένειες μας, με την αδερφή μου εκεί την περάσαμε. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΑΔΕ: Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη στο Τελωνείο Πειραιά Φρ. Παρασύρης (ΠΑΣΟΚ): «Δεν έχω την παραμικρή εμπλοκή στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ» Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια: Κάηκαν σπίτια – Εκκενώθηκαν οικισμοί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr