Παρασκευή 27 Μαϊου 2022

Τι ακούν κι αυτοί οι αστυνομικοί στους ελέγχους για το lockdown: O άπιστος σύζυγος που πήγε στην ερωμένη του με χαρτί δουλειάς και η γιαγιά που… αναστήθηκε!

Οι απίθανες και "παλαβές" δικαιολογίες που ακούνε καθημερινά οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ κατά τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων της πανδημίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τι ακούν κι αυτοί οι αστυνομικοί στους ελέγχους για το lockdown: O άπιστος σύζυγος που πήγε στην ερωμένη του με χαρτί δουλειάς και η γιαγιά που… αναστήθηκε!

Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ στο dikastiko.gr πως μετά τους υγειονομικούς, οι “ήρωες” αυτής της πανδημίας είναι οι αστυνομικοί που καθημερινά περιπολούν ανά την επικράτεια στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων του κορονοιού από τις 7 Νοεμβρίου που ξεκίνησε το 2ο lockdown στην Ελλάδα. Και το τι ακούν τα αυτιά τους δεν το φαντάζεστε!

Ο μπερμπάντης “άπιστος σύζυγος”

Υπάρχουν και πολίτες που έπρεπε να αποκαλύψουν τις «ερωτικές τους ανησυχίες» για να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους. Ενδεικτική περίπτωση αποτελεί ένας πολίτης που έδειξε χαρτί ότι πάει στην δουλειά του. Ωστόσο, η περιοχή και το ωράριο στην βεβαίωση που κρατούσε δεν εξηγούσε την μετακίνηση του την εν λόγω ώρα και στην συγκεκριμένη περιοχή που εντοπίστηκε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παραδεχτεί πως πήγαινε να επισκεφτεί την «παράνομη» σχέση του και να ζητήσει την κατανόηση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Η “γιαγιά που… αναστήθηκε”

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας νεαρός που κατά την διάρκεια των ελέγχων αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας είπε ότι πάει να βοηθήσει την γιαγιά του η οποία όμως όπως διαπιστώθηκε… δεν ζούσε.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ