Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023

Τι αναμένουν οι αστυνομικοί για το σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τι αναμένουν οι αστυνομικοί για το σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Τα μάτια της ΕΛΑΣ είναι στραμμένα σήμερα στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλη τη χώρα μετά και την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει τις συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων όπως έγραψε το dikastiko.gr

Την ίδια ώρα έχει ενδιαφέρον πως κατέθεσε ερώτημα προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η Αγγελική Σεραφείμ, σύμβουλος στο ΔΣ του ΔΣΑ με την «Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή» ζητώντας διευκρινίσεις για το αν οι συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια πρέπει να να φέρουν βεβαίωση μετακίνησης ή εναλλακτικά να αποστείλουν sms, όπως έγραψε το dikastiko.gr

Για το σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και το πως προτίθεται να το αντιμετωπίσει η Ελληνική Αστυνομία μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Δεν κάναμε ιδιαίτερες ετοιμασίες. Δεν περιμένουμε κάτι ιδιαίτερο, θα είναι ήσυχοι άνθρωποι , ήπιοι. Θα είναι και οι γιατροί που θέλουν να κάνουν μια παρουσία» ανέφερε, λέγοντας ότι η Αστυνομία περιμένει ήπιες καταστάσεις σήμερα.

«Αφού δεν έχει κινητοποιηθεί τόσο το σύστημα, και οι πληροφορίες του αρχηγείου αυτό καταδεικνύουν» συμπλήρωσε σχετικά.

Τέλος, σχετικά με τους δημοσιογράφους που θα καλύπτουν το συλλαλητήριο, ανέφερε ότι «οι δημοσιογράφοι θα βρίσκονται εκεί που βρίσκονται πάντα. Δηλαδή παντού».

ΠΗΓΗ: megatv/dikastiko/gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ