Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Τι απαντά η Consolidated Contractors Company (CCC) στις νέες καταγγελίες Καλογρίτσα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τι απαντά η Consolidated Contractors Company (CCC) στις νέες καταγγελίες Καλογρίτσα

Αρνείται,  όσα φέρεται να αναφέρει  στο υπόμνημά του στον πταισματοδίκη ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, η εταιρεία Consolidated Contractors Company (CCC) και τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι ο κ. Καλογρίτσας παραδέχεται πως έλαβε 3 εκατ. ευρώ και δεν τα επέστρεψε

Όπως επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας , δεν είχαν ποτέ συμμετοχή εμφανώς ή αφανώς σε ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ, καθώς είναι εκτός των επιχειρηματικών τους ενδιαφερόντων.

Η CCC σημειώνει ακόμη πως όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο κ. Καλογρίτσας στο υπόμνημά του «αφορούν αποκλειστικώς τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία αυτός επιλέγει να αναφερθεί».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Consolidated Contractors Company (CCC):

«Η CCC και οι ιδιοκτήτες της ουδέποτε είχαν συμμετοχή, ούτε εκδήλωσαν πρόθεση ή επιθυμία εμφανούς ή αφανούς συμμετοχής σε ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ, τα οποία βρίσκονται εκτός του κύκλου των επιχειρηματικών ενδιαφερόντων τους.

Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Καλογρίτσας αφορούν αποκλειστικώς τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία αυτός επιλέγει να αναφερθεί. Πάντως παραδέχεται ότι έλαβε τα 3 εκατομμύρια και δεν εξηγεί γιατί δεν τα επέστρεψε, όπως είχε υποχρέωση και υπό τη δική εκδοχή μετά την επιστροφή τους σε αυτόν από το Δημόσιο. Κοινώς παραδέχεται ότι έφαγε τα 3 εκατ. παρανόμως».

 

Δείτε ακόμα : Υπόθεση Καλογρίτσα : “Ήξερε ο κ. Τσίπρας;” ρωτάει η ΝΔ – Τι απαντά ο Νίκος Παππάς  www.dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ