Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Tι απαντά η δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκου στον Μιωνή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Tι απαντά η δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκου στον Μιωνή

Για απόπειρα εκφοβισμού της ίδιας της δημοσιογράφου αλλά και της οικογένειας της εκ μέρους του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, εξαιτίας των αποκαλύψεων της, κάνει λόγο σε δήλωση της η Γιάννα Παπαδάκου,  η οποία αποκαλεί παραλήρημα τους τελευταίους ισχυρισμούς του επιχειρηματία, που προβάλει σε μήνυση και αγωγή που κατέθεσε εναντίον της και εναντίον του συζύγου της για απάτη και καταδολίευση.

Ειδικότερα, στη δήλωση της η δημοσιογράφος αναφέρει:

“Σε σχέση με το σημερινό παραλήρημα του κ Μιωνή :Ο κ Sabby Mionis πρέπει πρώτα να εμφανιστεί στη Δικαιοσύνη και να δώσει εξηγήσεις στην Προκαταρκτική Εξέταση που ερευνά την εναντίον του μήνυση για απάτη επί δικαστηρίω , που αφορά το δικαστήριο του Λονδίνου και τον Άρειο Πάγο αλλά και το Εφετείο Αθηνών. Να δώσει εξηγήσεις γιατί εξαπάτησε την Ελληνική και την Βρετανική Δικαιοσύνη και να μην κρύβεται ,πίσω από το γεγονός ότι δήθεν είναι κάτοικος Εξωτερικού!

Έγγραφα που απέκτησα εκ των υστέρων από τις ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι δεν τον συκοφάντησα , αλλά αντίθετα εκείνος εσκεμμένα δεν τα εμφάνισε στην Ελληνική και Βρετανική Δικαιοσύνη!

Η απόπειρα του για άλλη μιά φορά να εκφοβίσει εμένα και την οικογένειά μου για όσα αποκάλυψα δεν θα περάσει!

Υπάρχει άραγε κανένας Εισαγγελέας να τον σταματήσει;”

Διαβάστε επίσης: Αγωγή και μήνυση του Σάμπυ Μιωνή κατά της Γιάννας Παπαδάκου για απάτη και καταδολίευση

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ