Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Την Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, πραγματοποιήθηκε, τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης με τον  Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου  και την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης

«Η πολιτική ηγεσία ενημερώθηκε για την οριακή κατάσταση που έχει περιέλθει το προσωπικό της Υπηρεσίας και τα Καταστήματα Κράτησης γενικότερα.

Κύρια θέματα συζήτησης ήταν το σύνολο των προβλημάτων –ελλείψεων της Υπηρεσίας μας και ιδιαίτερα η ενίσχυση της με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό ώστε να μπορούν οι συνάδελφοί μας να ανταπεξέλθουν με επάρκεια στο έργο τους καθώς και για ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη και τη θεσμική κατοχύρωση της.

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει αμείωτα και προς κάθε κατεύθυνση να απευθύνει συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση της Εξωτερικής Φρουράς αλλά και για την ικανοποίηση των πάγιων θεσμικών, εργασιακών και οικονομικών αιτημάτων μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, δοθείσας της ευκαιρίας, αναγνώρισε και εξήρε τον καθημερινό αγώνα των Εξωτερικών Φρουρών, ζητώντας από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας να μεταφερθούν τα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης της υπηρεσιακής τους καθημερινότητας και την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ