Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2021

Τις 18 έφτασαν οι μηνύσεις εις βάρος του καταγγελλόμενου για σεξουαλικά εγκλήματα γυναικολόγου

Η τελευταία μήνυση υποβλήθηκε από μια 28χρονη η οποία όπως κατέθεσε, αναζήτησε έναν γυναικολόγο για να κάνει ένα τεστ ΠΑΠ. Ένα συγγενικό της πρόσωπο της σύστησε τον μηνυόμενο και αφού έκλεισε ραντεβού, τον επισκέφθηκε συνοδευόμενη από τους γονείς της.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τις 18 έφτασαν οι μηνύσεις εις βάρος του καταγγελλόμενου για σεξουαλικά εγκλήματα γυναικολόγου

Νέα προθεσμία για την υποβολή των έγγραφων εξηγήσεων του ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου έλαβε χθες Παρασκευή ο καταγγελλόμενος για σεξουαλικά εγκλήματα γυναικολόγος μαιευτήρας, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», ο γυναικολόγος κλήθηκε για εξηγήσεις σχετικά με 12 μηνύσεις από τις 17 που είχαν υποβληθεί μέχρι και χθες εις βάρος του αλλά δεν του είχαν χορηγηθεί αντίγραφα από το σύνολο των καταθέσεων των μαρτύρων που είχαν προτείνει οι μηνύτριες.

Οι δικογραφίες δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί ενώ ο ιατρός έχει υποβάλει αίτημα να του χορηγηθούν συγκεκριμένα στοιχεία από το νοσηλευτικό ίδρυμα που αφορούν στις μηνύτριες, που ομοίως δεν του δόθηκαν ώστε να έχει πλήρη την υπερασπιστική του γραμμή.

Θυμίζουμε ότι τρεις δικογραφίες έχουν σχηματιστεί και εκκρεμούν ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου ως αυτοτελείς, παρότι έχουν κοινή βάση και ίδιο μηνυόμενο, εις βάρος του καταγγελλόμενου γυναικολόγου – μαιευτήρα για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και της εξύβρισης.

Στο μεταξύ χθές Παρασκευή υπέβαλαν ακόμη μια μήνυση εις βάρος του ιατρού.

Η μήνυση υποβλήθηκε από μια 28χρονη που κατέθεσε ότι την άνοιξη του 2016, αναζήτησε έναν γυναικολόγο για να κάνει ένα τεστ ΠΑΠ.

Ένα συγγενικό της πρόσωπο της σύστησε τον μηνυόμενο και αφού έκλεισε ραντεβού, τον επισκέφθηκε συνοδευόμενη από τους γονείς της.

Μπήκε όπως είπε στο ιατρείο για την εξέταση. Ξάπλωσε και καθώς την πλησίασε ο μηνυόμενος για την εξέταση διέκρινε ότι δεν φορούσε γάντια!

Όπως λέει της φάνηκε ιδιαιτέρως περίεργο αυτό αλλά μη έχοντας μεγάλη εμπειρία στις γυναικολογικές εξετάσεις καθώς ήταν η δεύτερη επίσκεψη της σε τέτοιας ειδικότητας γιατρό και έχοντας γενικότερα μεγάλη αμηχανία λόγω της φύσης της εξέτασης, δεν μίλησε.

Ο μηνυόμενος, όπως ισχυρίζεται, διείσδυσε με ορμή τα γυμνά του δάχτυλα στον κόλπο της και για αρκετή ώρα έκανε αισθησιακές και απότομες κινήσεις με αυτά, οι οποίες δεν παρέπεμπαν σε γυναικολογική εξέταση αλλά ήταν σαν να προσπαθούσε να την φέρει σε οργασμό.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται, άρχισε να θωπεύει τα απόκρυφά της και εκείνη όπως λέει, αντέδρασε.

Βλέποντας την αντίδρασή της την ρώτησε «πονάς;» κι εκείνη, όπως περιγράφει, αποκρίθηκε «ναι» και τότε της είπε: «είσαι και εσύ μικρούλα είμαι και εγώ άγαρμπος» !

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ήταν σε κατάσταση σοκ, με ταχυκαρδίες και πανικό, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει – καθώς ήταν εγκλωβισμένη στη γυναικολογική καρέκλα και του φώναξε «γιατρέ τι κάνετε εκεί δεν αντέχω άλλο σας είπα πονάω».

Όταν έφυγαν από το νοσοκομείο δεν άντεξε και ρώτησε την μητέρα της για όλο αυτό που πέρασε και εκείνη σοκαρίστηκε και της είπε ότι ποτέ δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Υποστηρίζει ότι αυτό που έζησε της άφησε μεγάλο ψυχικό τραύμα και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει ολοκληρωτικά.

Διατείνεται ότι η σκέψη μόνο να επισκεφτεί άντρα γυναικολόγο για να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις, της προκαλεί πλέον μόνο τρόμο και πανικό, κι έχει στο υποσυνείδητό της ότι θα ξαναζήσει αυτά που διέπραξε εις βάρος της ο μηνυόμενος.

Πηγή:dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ