Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021

Το dikastiko.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Συμμετέχουμε στην 5ωρη στάση εργασίας, από τις 11.00-16.00 που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Το dikastiko.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Το dikastiko.gr το οποίο ανήκει αποκλειστικά σε δημοσιογράφους, συμμετέχει στην 5ωρη στάση εργασίας, από τις 11.00 έως τις 16.00 που προκήρυξε η Ένωση Συντακτών.

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΗΕΑ στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο ((Ευελπίδων 2, 10434 Αθήνα), που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.  ΕΣΗΕΑ

Αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Για την πραγματοποίηση της Γεν. Συνέλευσης, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΜΜΕ της Αττικής την ίδια ημέρα 5ωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

1. Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2019-2020, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

2. Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2020-2021.

3. Εργασιακά – Διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας – Απεργιακές Κινητοποιήσεις.

4. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε., το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. A.E. και το Ελληνικό Δημόσιο.

5. Κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας.

6. Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των εκπροσώπων των εργαζομένων και των συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, των μελών του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος, των εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, καθώς και για έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας της ΕΣΗΕΑ.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορoνοϊού, σύμφωνα με τις ισχύουσες σχετικές αποφάσεις.

Για την είσοδο των μελών στον χώρο, θα χρειαστεί η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας, ή πιστοποιητικού πρόσφατης νόσησης.

Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων και για την αποφυγή συνωστισμού, έχει προβλεφθεί εγκατάσταση video wall σε εξωτερικό χώρο για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ