Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Το dikastiko.gr συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας για τη διενέργεια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Το dikastiko.gr συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ unsplash

Το dikastiko.gr το οποίο ανήκει αποκλειστικά σε δημοσιογράφους, συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας, από τις 11.30 έως τις 15.30 που προκήρυξε η Ένωση Συντακτών.

Η απόφαση ελήφθη για τη συμμετοχή των μελών της Ένωσης στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ, που πραγματοποιείται την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στις 11 π.μ., στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, Αίθουσα «Γεώργιος Καράντζας» (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης

Τετράωρη στάση εργασίας την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου για τη συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στις 11 π.μ., στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, Αίθουσα «Γεώργιος Καράντζας» (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, από τις 11:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες).

Για τη συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση απαραίτητη είναι η επίδειξη της θεωρημένης δημοσιογραφικής ταυτότητας μέλους της ΕΣΗΕΑ.

Συνάδελφοι, όλοι την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 στις 11.00 π.μ. στον 1ο όροφο του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΓΩΝΑΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ