Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Των Πατρινών …ο τράχηλος , καραντίνα δεν υποφέρει (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Χαμός από κόσμο το απόγευμα της Κυριακής στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, καθώς άτομα κάθε ηλικίας επέλεξαν το δημοφιλές σημείο της πόλης για τον απογευματινό τους περίπατο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Των Πατρινών …ο τράχηλος , καραντίνα δεν υποφέρει (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Χαμός από κόσμο το απόγευμα της Κυριακής στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, καθώς άτομα κάθε ηλικίας επέλεξαν το δημοφιλές σημείο της πόλης για τον απογευματινό τους περίπατο. Τηρώντας τις αποστάσεις και κατά τη συντριπτική πλειοψηφία φορώντας μάσκα, οι Πατρινοί συνέρρευσαν στο σημείο είτε για τον περίπατό τους, είτε για να “ξεσκάσουν”, καθήμενοι στο γκαζόν ή στα παγκάκια του χώρου.

Εν τω μεταξύ τα πρόστιμα των 300 ευρώ, δεν φαίνεται να πτοούν τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, που εξακολουθούν να κινούνται άσκοπα μέρα και νύχτα, κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Χιλιάδες είναι οι έλεγχοι που έχουν γίνει , από την αρχή της δεύτερης καραντίνας και από τα πρώτα αποτελέσματα, φαίνεται ότι πολύς κόσμος κινείται άσκοπα, ή δεν συμμορφώνεται με την χρήση της μάσκας και τα άλλα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ