Τραγωδία στη Χίο: Στην Αθήνα μεταφέρονται με C -130 έξι παιδιά τραυματίες
Συνολικά από τους 24 τραυματίες παραμένουν 18 πλέον στο Νοσοκομείο της Χίου, εκ των οποίων εννέα είναι παιδιά.
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ/EUROKINISSI) Επιχείρηση αεροκομιδής βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα για την μεταφορά σε παιδιατρική κλινική της Αθήνας έξι συνολικά παιδιών από τα εννέα που νοσηλεύονται μέχρι αυτή την ώρα στη Χίο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, C – 130 της Πολεμικής Αεροπορίας είναι έτοιμο να απογειωθεί σε λίγη ώρα από την Αεροπορική βάση της Ελευσίνας, προκειμένου να μεταφέρει από το αεροδρόμιο της Χίου τα παιδιά.
Συνολικά από τους 24 τραυματίες παραμένουν 18 πλέον στο Νοσοκομείο της Χίου, εκ των οποίων εννέα είναι παιδιά.
Σε εξέλιξη βρίσκονται την ίδια ώρα οι έρευνες για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, με 15 νεκρούς και 25 τραυματίες. Εν αναμονή του επίσημου ιατροδικαστικού πορίσματος, τα στοιχεία συγκλίνουν ότι ο θάνατος των μεταναστών προήλθε από βαριές κακώσεις και όχι από πνιγμό.
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

