Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021

Τρίκαλα: Να βλέπει το παιδί του χωρίς την παρουσία παιδοψυχολόγου ζήτησε ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια

Ο 29χρονος αστυνομικός από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώος και σε καμία περίπτωση δεν έχει κακοποιήσει το παιδί του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τρίκαλα: Να βλέπει το παιδί του χωρίς την παρουσία παιδοψυχολόγου ζήτησε ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ασέλγεια σε 4χρονη και συγκεκριμένα στην κόρη του στα Τρίκαλα, ζήτησε άρση των περιοριστικών μέτρων που του απαγορεύουν την έξοδο από την χώρα, αλλά και το να βλέπει το παιδί του χωρίς την παρουσία παιδοψυχολόγου. Ο 29χρονος όπως είχε γράψει το dikastiko.gr αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή.

«Άσκησε προσφυγή ενώπιον του κυρίου ανακριτή, προκειμένου να κριθεί από το συμβούλιο πλημμελειοδικών κατά της διάταξης του ανακριτή που του επέβαλλε περιοριστικούς όρους. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φυσικά εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία, δηλώνει αθώος, έχει αποδειχτεί ότι είναι αθώος», δήλωσε στο Mega ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος του 29χρονου αστυνομικού.

Ο 29χρονος αστυνομικός από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώος και σε καμία περίπτωση δεν έχει κακοποιήσει το παιδί του, με τα όσα του καταλογίζονται από την πρώην σύζυγό του να προκαλούν φρίκη. Ασέλγεια σε 4χρονη

«Αρνούμαι κατηγορηματικά κάθε κατηγορία. Είμαι αθώος και ποτέ δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου. Η οικογένειά μου, οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν», δήλωσε ο 29χρονος αστυνομικός.

Ασέλγεια σε 4χρονη: “Θα υπάρξει δικαστήριο, η ποινική δίωξη συνεχίζεται”, λέει η μητέρα της ανήλικης

Για την ανατροπή της υπόθεσης, η μητέρα της 4χρονης μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι η απόφασή του ανακριτή δεν τον αθωώνει.

«Ο ανακριτής επέλεξε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Δεν τον αθωώνει σε καμία περίπτωση, θα υπάρξει δικαστήριο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι αθώος, δεν τον έχουν αθωώσει κάπου», είπε. Ασέλγεια σε 4χρονη

Για εκείνη το πιο σημαντικό είναι ότι ο 29χρονος θα βλέπει το παιδί, παρουσία ψυχολόγου, απόφαση ωστόσο που μπορεί να ανατραπεί, αν γίνει δεκτό το αίτημα που κατάθεσε σήμερα για άρση του περιοριστικού μέτρου. Ο ανακριτής επέλεξε όταν θα είναι με το παιδί, να υπάρχει παρουσία παιδοψυχολόγου. Αυτός για εμένα ο όρος είναι ο κυριότερος διότι η ελληνική δικαιοσύνη μου δείχνει ότι προσπαθεί να προστατέψει το παιδί.

Το περιβάλλον του 29χρονου αισθάνεται δικαιωμένο από την απόφαση του ανακριτή και θεωρεί ότι η κατηγορία εις βάρους του είναι μια πλεκτάνη που έχει αρχίσει να καταρρέει.

«Όσοι έτρεξαν να τον σταυρώσουν, θα λογοδοτήσουν και είναι απογοητευμένος που διέσυραν εκείνον και την οικογένεια του στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η κατηγορία είναι μια πλεκτάνη. Εμπιστεύεται όμως τη δικαιοσύνη και πιστεύει θα δικαιωθεί στο δικαστήριο», δήλωσε το οικογενειακό του περιβάλλον.

Καταλυτικός παράγοντας στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ήταν η δεύτερη κατάθεση που έδωσε η 4χρονη παρουσία του ανακριτή και παιδοψυχολόγου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ