Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Αυτοκίνητο “μπήκε” σε πάρκο – Χτύπησε τρία οχήματα – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τροχαίο στη Γλυφάδα: Αυτοκίνητο “μπήκε” σε πάρκο – Χτύπησε τρία οχήματα – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ notia.gr

Σοβαρό τροχαίο, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης (19/09) στη Γλυφάδα, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε πάρκο.

Όπως αναφέρει το notia.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου, με το Ι.Χ. να παρασέρνει τα πάντα προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, καθώς το όχημα έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός διερχόμενου πολίτη.

Τι κάνουμε αν δούμε τροχαίο ατύχημα/δυστύχημα

Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.

β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή

γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

    • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
    • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
    • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους μας και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του συμβάντος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ