Δευτέρα 02 Μαρτίου 2026

Τροχαίο στην Ε.Ο Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας: Διασωληνωμένος 58χρονος μοτοσικλετιστής

Ο 58χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τροχαίο στην Ε.Ο Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας: Διασωληνωμένος 58χρονος μοτοσικλετιστής EUROKINISSI / ΑΡΧΕΙΟ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται διασωληνωμένος 58χρονος οδηγός μοτοσικλέτας μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Ε.Ο Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, στο ύψος της Λούτσας.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το τροχαίο έγινε όταν ΙΧ συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα ενώ κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση. Στη συνέχεια ενεπλάκη και μία ακόμη μηχανή που διερχόταν από το σημείο και εξετράπη της πορείας της χωρίς ευτυχώς να υπάρξει άλλος τραυματισμός.

Ο 58χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ