Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023

Τροχαίο στο Πήλιο: Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε σε καφενείο

Η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα για το εάν κινδύνεψαν ζωές και θα παραπεμφθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τροχαίο στο Πήλιο: Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε σε καφενείο eurokinissi/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τροχαίο στο Πήλιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής με έναν μεθυσμένο οδηγό ο οποίος έχασε τον έλεγχο και εισέβαλε σε καφενείο και έσπασε την τζαμαρία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, μετά το επεισόδιο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου και στην Εισαγγελία ανέφερε πως έχασε τον έλεγχο.

Τροχαίο στο Πήλιο: Η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα

Η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα για το εάν κινδύνεψαν ζωές και θα παραπεμφθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.

Τροχαίο στο Πήλιο

eurokinissi/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο: Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει: α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.

β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή

γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες. Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές. Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ