Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022

Τσίπρας: Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας – Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας είναι κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό

Στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης πέρασε το lockdown στη Μύκονο με τον Αλέξη Τσίπρα και την Αριστοτελία Πελώνη να ανταλλάσσουν πυρά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τσίπρας: Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας – Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας είναι κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό dikastiko

Στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης πέρασε το lockdown στη Μύκονο με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να μιλά για πιστοποιητικό παταγώδους αποτυχίας για να λάβει οργισμένη απάντηση από την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη η οποία τον χαρακτήρισε κατά συρροήν ψεύτη και δυσφημιστή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Πυρά Τσίπρα για το lockdown στη Μύκονο - Η απάντηση της Πελώνη

Τσίπρας: Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας

«Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας ότι «στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας». Πυρά Τσίπρα για το lockdown στη Μύκονο - Η απάντηση της Πελώνη

«Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών», υπογραμμίζει.

Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας είναι κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό

«Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό» σημειώνει και προσθέτει ότι δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο, αλλά επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση.

Πυρά Τσίπρα για το lockdown στη Μύκονο - Η απάντηση της Πελώνη

EUROKINISSI

Η κ. Πελώνη επισημαίνει ότι παρόμοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά. «Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα» αναφέρει.

«Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων» σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογραμμίζοντας ότι «είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγειλε την κυβέρνηση για ολιγωρία».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ