Τσιτσιπάς: Προθεσμία έως την Παρασκευή για παράδοση του διπλώματος οδήγησης
Ο δημοφιλής τενίστας φέρεται πως αρνείται την κατηγορία
EUROKINISSI Προθεσμία για να παραδώσει το δίπλωμά του στην Τροχαία έως την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, διαφορετικά αντιμετωπίζει τη σύσταση δικογραφίας για απείθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. Η παράβαση επιβάλλει αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο.
Ο δημοφιλής Έλληνας τενίστας φέρεται πως αρνείται την κατηγορία. Η Τροχαία, πάντως, δεν δέχθηκε πως άλλος ήταν ο οδηγός κατά την ώρα της παράβασης. Η ένσταση που υπεβλήθη από τον πατέρα του, ότι εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητο, δεν έγινε αποδεκτή, ως εκπρόθεσμη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οργή Έλον Μασκ μετά το πρόστιμο της ΕΕ στην πλατφόρμα X Ζελένσκι: Εποικοδομητική τηλεφωνική συνομιλία με ΗΠΑ και συμφωνία για επόμενα βήματα Τούμπα: Μπαράζ ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ. – Στο “μικροσκόπιο” η παραβατικότητα ανηλίκων Προμαχώνας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων Τραγωδία νότια της Κρήτης: Ανασύρθηκαν τουλάχιστον 18 νεκροίΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

