Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Β. Λεβέντης για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό: “Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήμουν σαν πεθαμένος”

"Θυµάµαι µόνο εφιάλτες, αισθανόµουν ότι µε έδεναν, ότι ήµουν φυλακή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Β. Λεβέντης για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό: “Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήμουν σαν πεθαμένος” Eurokonissi

Για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που βίωσε όταν νόσησε από κορονοϊό, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Υπενθυμίζεται ότι η νόσος τον οδήγησε στην εντατική για τρεις μήνες και κλόνισε σημαντικά την υγεία του.

“Τώρα είµαι καλά. Έχω κάτι κινητικά προβλήµατα ακόµα. Η ισορροπία µου µερικές φορές κλονίζεται. Έχω χάσει βάρος. Είχα χάσει αρχικά 60 κιλά. Τώρα έχω ξαναπάρει 30 και είµαι γύρω στα 86. Αλλά χρειάζοµαι φυσικοθεραπεία, ώστε να ενισχυθούν τα πόδια στο βάδισµα”.

Ήµουν στην εντατική τρεις µήνες. Μπήκα από τον κορονοϊό και µετά για τρεις µήνες δεν αισθανόµουν τίποτα. Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήµουν σαν πεθαµενός”, σημειώνει.

Λεβέντης: Από εµένα εξαρτάται να γίνω καλά

“Θυµάµαι µόνο εφιάλτες, αισθανόµουν ότι µε έδεναν, ότι ήµουν φυλακή. Ακόµα και την κηδεία µου είχα δει. Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου”, είπε για την περίοδο που ήταν διασωληνωμένος.

Λεβέντης

star

“Είδα πάνω µου σωληνάκια και κατάλαβα ότι ήµουν άρρωστος, ενώ διαπίστωσα ότι είχε γίνει και εγχείρηση καρδιάς, όπου µου τοποθέτησαν βηµατοδότη. Όταν ξύπνησα, συγκέντρωσα δυνάµεις και είπα ‘’από εµένα εξαρτάται να γίνω καλά’’. Έκανα και την προσευχή µου και είπα ‘’Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις’’.

Επίσης, ευχαρίστησε το προσωπικό του Ευαγγελισμού και την γενική διευθύντρια, την κυρία Κοτανίδου, “τη θεωρώ σπουδαία καθηγήτρια και ναυαγοσώστρια”, όπως την χαρακτήρισε.

Μετά την σοβαρή του περιπέτεια, ο κ. Λεβέντης ξανακόλλησε κορονοϊό, έχοντας πυρετό για δύο ημέρες.

Τέλος, ερωτώμενος για το εάν έχει τελειώσει η πολιτική για τον ίδιο, απάντησε: “Όχι, κατεβαίνει η Ένωση Κεντρώων στις εκλογές σε όλη τη χώρα”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ