Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι ισχυρισμοί του 43χρονου ηλεκτρολόγου για τις συναντήσεις με το ανήλικο κορίτσι

"Συναντήθηκα με την ανήλικη κατόπιν πρότασής της μέσω της εφαρμογής blindchat. Όμως δεν συνευρεθήκαμε ερωτικά, ούτε έγινε κάποια ασελγής πράξη. Μου είχε πει ότι είναι 16 ετών και εγώ την πίστεψα", ισχυρίζεται ο 43χρονος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι ισχυρισμοί του 43χρονου ηλεκτρολόγου για τις συναντήσεις με το ανήλικο κορίτσι Freepik

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, μετά τη σύντομη απολογία του στην 33η τακτική. Ο 43χρονος κατηγορείται για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή ισχυριζόμενος ότι συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη.

Ανέφερε, δε, πως της έδωσε κάποια χρήματα για να τη βοηθήσει. «Πράγματι συναντήθηκα με την ανήλικη κατόπιν πρότασής της μέσω της εφαρμογής blindchat. Όμως δεν συνευρεθήκαμε ερωτικά, ούτε έγινε κάποια ασελγής πράξη. Μου είχε πει ότι είναι 16 ετών και εγώ την πίστεψα», είπε αρχικά ο 43χρονος.

«Τα χρήματα που της έδωσα, τα έδωσα επειδή την λυπήθηκα γιατί μου είπε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο.

Δεν προχώρησα σε συνουσία μαζί της, καθώς δεν επιθυμούσα να συνευρεθώ ερωτικά μαζί της μέσα στο αυτοκίνητό μου», δήλωσε.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό

freepik

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τι δήλωσε η ανήλικη για τον 43χρονο ηλεκτρολόγο

Εξακολουθεί να σοκάρει την κοινή γνώμη ο βιασμός της 12χρονης στον Κολωνό. Η ανήλικη στην κατάθεσή της μίλησε για τον 43χρονο προφυλακισθέντα και για την συνάντησή τους. «Είχαμε βρεθεί 2-3 φορές. Την Τρίτη φορά πήγαμε σε ξενοδοχείο Του είπα ότι δεν ήθελα», είπε η 12χρονη.

Σε ερώτηση της ψυχολόγου ένα είχαν συμβεί και άλλα πράγματα, η 12χρονη απάντησε καταφατικά αλλά αρνήθηκε να πει τι συνέβη. «Δεν μπορώ», δήλωσε.

Η περιγραφή της 12χρονης για το διαμέρισμα που την εξέδιδε ο 53χρονος

Για το διαμέρισμα ανέφερε: «Σε αυτό είχαμε πάει εγώ και ο Ηλίας. Στην κάτω πόρτα έμπαινε χωρίς κλειδιά, άνοιγε έτσι. Στην πάνω πόρτα είχε κλειδί».

Ψυχολόγος: Ο Ηλίας το είχε το κλειδί;

12χρονη: Ναι…και άνοιγε… και ήταν σαν κανονικό σπίτι.

Ψυχολόγος: Σε είχε πάει περισσότερες από μία φορές εκεί;

12χρονη: Ναι.

Ψυχολόγος: Αυτές τις φορές που πήγες σε αυτόν τον χώρο, ερχόταν πάντα μόνο ένας άντρας;

12χρονη: Ναι.

Ψυχολόγος: Ο ίδιος άνδρας ή ένας κάθε φορά;

12χρονη: Ένας κάθε φορά, διαφορετικός.

ΠΗΓΗ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ