Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη στιγμή που κουκουλοφόροι ξηλώνουν την ταμειακή μπροστά στον ιδιοκτήτη καταστήματος – ΦΩΤΟ

Οι δράστες κατευθύνθηκαν σε αυτοκίνητο που τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη στιγμή που κουκουλοφόροι ξηλώνουν την ταμειακή μπροστά στον ιδιοκτήτη καταστήματος – ΦΩΤΟ verginatv.gr

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που κουκουλοφόροι διέπραξαν κλοπή και συγκεκριμένα εισέβαλαν σε κατάστημα με μπουγάτσες στη Θεσσαλονίκη, ξήλωσαν την ταμειακή μηχανή κι έγιναν… “καπνός”.

Το βίντεο με την κλοπή ταμειακής μηχανής στη Θεσσαλονίκη, διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάστηκαν οι δράστες από τη στιγμή που μπήκαν στο κατάστημα μέχρι τη στιγμή που έφυγαν με την ταμειακή και τα χρήματα που είχε μέσα.

Κλοπή στη Θεσσαλονίκη: Τράβηξε και ξήλωσε την ταμειακή μηχανή

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα έγιναν τη νύχτα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου. Οι τρεις δράστες έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο μπουγατσοπωλείο στη Θεσσαλονίκη και κατευθύνθηκαν στο ταμείο. Ο ένας από αυτούς φαίνεται να τραβά και να ξηλώνει την ταμειακή μηχανή.

Ο ιδιοκτήτης ακούει τον θόρυβο και τρέχει ωστόσο δεν προλαβαίνει να τους σταματήσει. Οι δράστες κατευθύνονται σε αυτοκίνητο όπου τους περιμένει συνεργός και χάνονται στα στενά της περιοχής πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε απόγνωση ενώ το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας.

Κλοπή στη Θεσσαλονίκη

unsplash

Γενικές συμβουλές της ΕΛΑΣ για περίπτωση ληστείας ή διάρρηξης

 • Ειδοποιήστε το “100” ή το Αστυνοµικό Τµήµα της περιοχής σας αν παρατηρήσετε κάτι ύποπτο και φροντίστε να κρατήστε ελεύθερη την τηλεφωνική γραµµή µέχρι να φθάσει η αστυνοµία.
 • Αποφεύγετε να διατηρείτε µεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείµενα αξίας στο χώρο εργασίας σας.
 • Μην µεταφέρετε µεγάλα χρηµατικά ποσά. Αν δεν γίνεται αλλιώς µεταφέρετέ τα τµηµατικά.
 • Πραγµατοποιήστε τις συναλλαγές σας µε διακριτικότητα.
 • Ενεργοποιήστε το συναγερµό µε µυστικότητα και ήρεµες κινήσεις.
 • Προσπαθήστε να µείνετε ήρεµοι και να είστε προσεκτικοί σε επικίνδυνες ή απειλητικές καταστάσεις.
 • Αν αρχίσουν πυροβολισμοί πέστε στο έδαφος και καλυφθείτε. Θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή σας που οφείλετε να προστατέψετε στη διάρκεια µιας ληστείας.
 • Μην επιχειρήσετε ηρωισµούς.
 • Παρατηρήστε τη φυσική εμφάνιση των κλεφτών και άλλες λεπτομέρειες π.χ. ρούχα, οδό διαφυγής, αριθμό κυκλοφορίας οχήματος κλπ έτσι ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε την Αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες.
 • Μην αγγίζετε τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες μέχρι να έρθει η Σήμανση, τυχόν διαρρηκτικά εργαλεία ή άλλα αντικείμενα που άφησαν οι διαρρήκτες πίσω τους.
 • Καταγγείλετε το γεγονός στην Αστυνομία.
 • Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δώσουν οι επιληφθέντες βαθμοφόροι της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ