Βόλος: 35χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 17χρονη μαθήτρια ενώ πήγαινε στο σχολείο – Πώς ξέφυγε από τα χέρια του

Σε βάρος του η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

NEWSROOM
Βόλος: 35χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 17χρονη μαθήτρια ενώ πήγαινε στο σχολείο – Πώς ξέφυγε από τα χέρια του

Βόλος απόπειρα βιασμού: Ένα σοκαριστικό περιστατικό απόπειρας βιασμού με θύμα μια 17χρονη μαθήτρια διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο του Βόλου στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.grένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών καταγγέλλεται πως την πλησίασε από πίσω ενώ πήγαινε στο σχολείο και την έσπρωξε σε πιλοτή πολυκατοικίας. Στη συνέχεια άρχισε να τη φιλά.

Η 17χρονη βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη εκτεθειμένη στα χέρια αυτού του ατόμου, που έδρασε εντελώς αιφνιδιαστικά. Ευτυχώς, κατάφερε να αντιδράσει.

Ξέφυγε κακήν κακώς και καλούσε σε βοήθεια. Άμεσα κινητοποιήθηκε ευαισθητοποιημένος πολίτης για να βοηθήσει. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σήμανε συναγερμός μετά από κλήση στο «100».

Βόλος απόπειρα βιασμού: Ο δράστης περπατούσε σαν να μη συνέβη τίποτα

freepik

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο του καταγγελλόμενου περιστατικού και εντόπισαν τον 35χρονο. Τον βρήκαν μόλις δύο οικοδομικά τετράγωνα πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Περπατούσε χαλαρά σαν να μη συνέβαινε τίποτα, ήταν στα «χαμένα» και έλεγε ασυνάρτητα πράγματα.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου για τις περαιτέρω ενέργειες. Σε βάρος του η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε αναλυτικά τι συνέβη.  Όταν κατάφερε να δει από κοντά την κόρη της, εκείνη ξεσπούσε σε δάκρυα με λυγμούς.

Ευτυχώς την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει έπεσε πάνω στον 33χρονο περιπατητή που ευαισθητοποιήθηκε. Απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ