Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Βόλος – COVID-19: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας η 25χρονη εργαζόμενη στο Δημαρχείο Βόλου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βόλος – COVID-19: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας η 25χρονη εργαζόμενη στο Δημαρχείο Βόλου

 

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται η 25χρονη Βολιώτισσα, εργαζόμενη στο Δημαρχείο Βόλου, καθώς αποδείχθηκε πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, η 25χρονη έχοντας συμπτώματα μετέβη χθες στο Πολυϊατρείο της κλινικής ΑΝΑΣΣΑ και υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο και βγήκε θετικό. Τηρώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ παραπέμφθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο είναι Νοσοκομείο Αναφοράς κορωνοϊού για τη Θεσσαλία.

Προ ολίγου επιβεβαιώθηκε και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το τεστ κορωνοϊού που έκαναν οι γιατροί στην 25χρονη και έδειξε πως είναι θετικό στο κορωνοϊό.

Η νεαρή Βολιώτισσα νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και θα ακολουθήσει σειρά εξετάσεων, προκειμένου οι γιατροί να έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης της υγείας της.

Να σημειωθεί πως σε θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται και η 40χρονη και 80χρονη από τον Βόλο, θετικά κρούσματα κορωνοϊού, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι πολύ καλή.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ