Βόλος: Σοβαρό τροχαίο με άλογο – Στο νοσοκομείο οδηγός
Το ζώο τραυματίστηκε βαριά - Άμεσα ειδοποιήθηκε κτηνίατρος

Τροχαίο ατύχημα άλογο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Διμηνίου στον Βόλο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα THE NEWSPAPER, ένα Ι.Χ. επιβατικό όχημα παρέσυρε ένα άλογο, το οποίο φέρεται να κυκλοφορούσε ελεύθερο και ανεξέλεγκτο στο οδόστρωμα. Το άτυχο ζώο τραυματίστηκε βαριά και χαροπαλεύει.
Άμεσα ειδοποιήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, προκειμένου να προσπαθήσει να κρατήσει το άλογο στη ζωή, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πώς και από πού διέφυγε το ζώο.
Το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές στο εμπρόσθιο μέρος του, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί τραυματισμός του οδηγού. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως είχε περιορισμένη δυνατότητα αντίδρασης λόγω της ξαφνικής εμφάνισης του ζώου στο οδόστρωμα.
Η Τροχαία Βόλου έσπευσε στο σημείο και διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας και για τη διευκόλυνση των ενεργειών διάσωσης του ζώου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πυροβολισμοί μεταξύ οδηγών και κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι – Αναζητούνται οι δράστες Ο “χάρτης” πληρωμών e- ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι 20 Ιουνιου Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Δωδεκάνησα και ΠΕ Λασιθίου, Ηρακλείου, Σάμου και Ικαρίας Νοσοκομείο 424: Το Δημόσιο στο υπόμνημά του μεταθέτει τις ευθύνες στον αστυνομικό που διαγνώστηκε με καρκίνο ένα χρόνο μετά τη βιοψίαΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr