Βόλος: Στο σκαμνί ο 57χρονος που απείλησε 39χρονο με κλαδευτήρι

Μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει διένεξη χρηματική, αφού ο καθένας υποστηρίζει, ότι ο άλλος του χρωστάει χρήματα.

NEWSROOM
Βόλος: Στο σκαμνί ο 57χρονος που απείλησε 39χρονο με κλαδευτήρι

Βόλος: Στη δικαστική αίθουσα θα λυθούν οι διαφορές μεταξύ δύο ανδρών μετά από μήνυση που κατέθεσε ένας 39χρονος σε βάρος 57χρονου.

Συγκεκριμένα σε ρητή δικάσιμο θα παραπεμφθεί ένας 57χρονος που κατηγορείται για εξύβριση, απειλή και οπλοκατοχή και συνελήφθη μετά από μήνυση 39χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, την περασμένη  Κυριακή στη Δράκεια.

FREEPIK

Βόλος: Στο σκαμνί ο 57χρονος που απείλησε 39χρονο με κλαδευτήρι

Ο 39χρονος κατέθεσε μήνυση, στην οποία αναφέρει, ότι, ενώ βρίσκονταν στο δρόμο Αγριάς – Δράκειας, ο 57χρονος του έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητό του, τον έβρισε, τον απείλησε και του έδειξε όπλο.

Μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει διένεξη χρηματική, αφού ο καθένας υποστηρίζει, ότι ο άλλος του χρωστάει χρήματα. Ο μηνυτής υποστηρίζει, ότι δεν του έδωσε μεροκάματα, που χρονολογούνται 10 χρόνια πριν, ενώ ο 57χρονος δηλώνει ότι του χρωστάει δανεικά που έδωσε η θανούσα σύζυγός του τους τελευταίους μήνες του 2021. Επίσης, κατέθεσε ότι δεν τον απείλησε με όπλο, αλλά με μεγάλο κλαδευτήρι, το οποίο είχε στη θέση του συνοδηγού όταν συνάντησε τον 39χρονο.

Freepik

Ο 39χρονος επέμεινε, ότι τον απείλησε με όπλο, αλλά στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 57χρονου, δεν βρέθηκε κυνηγετικό όπλο.

Τελικά, ο 57χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ δίωξη σε βάρος του θα ασκηθεί όταν διαβιβαστεί η δικογραφία από το Α.Τ. Βορείου Πηλίου, οπότε και θα οριστεί δικάσιμος σε βάρος του.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ