Βουλή: 250 βουλευτές και υπουργοί μίλησαν στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό
Οι πέντε συνεδριάσεις της Ολομέλειας διήρκησαν συνολικά 66 ώρες

Οι πέντε συνεδριάσεις της Ολομέλειας επί του Κρατικού Προϋπολογισμού 2026, διήρκησαν συνολικά 66 ώρες και μίλησαν 250 ομιλητές, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, με την λήξη της διαδικασίας και την έναρξη της ονομαστικής ψηφοφορίας.
Ειδικότερα, ενημέρωσε ότι: εκτός από τους 8 γενικούς εισηγητές και 15 ειδικούς εισηγητές των κομμάτων, μίλησαν ακόμη 8 κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και 180 βουλευτές (δηλαδή 211) κι επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, 21 υπουργοί, 4 αναπληρωτές υπουργοί, 5 υφυπουργοί, δηλαδή 31 μέλη της κυβέρνησης καθώς και οι 8 πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων (σύνολο δηλαδή 250 ομιλητές) σε πέντε συνεδριάσεις, που διήρκησαν 66 ώρες.
Κι όπως τόνισε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, παρά την αύξηση του χρόνου κατά 25% στους ομιλητές και τον διπλασιασμό του χρόνου των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού, ο Προϋπολογισμός έκλεισε στις 8 η ώρα το βράδυ, χάρη στις αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακινητοποιήθηκε τρένο στον Δομοκό – Ταλαιπωρία για 300 επιβάτες Μετέφερε 215 κιλά κάνναβης σε αυτοκίνητο, μέσα ήταν το 2,5 ετών παιδί της – ΒΙΝΤΕΟ Κ. Μητσοτάκης: Επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και νοσηλευτές Εγκληματικότητα ανηλίκων: 14χρονος αφαίρεσε με τη βία δύο αλυσίδες, από 13χρονο και 23χρονο Στάσης εργασίας αύριο τα λεωφορεία – Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο»Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr