Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020

Βρετανία: H αστυνομία διέλυσε κορωνο-πάρτι και οι φοιτητές… πηδούσαν από τα παράθυρα(βίντεο)

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η αστυνομία επενέβη για να διαλύσει κορωνο-πάρτι που στήθηκε σε φοιτητική εστία. Όπως φαίνεται σε βίντεο, φοιτητές άρχισαν να πηδούν από παράθυρα, ενώ άλλοι από κάτω προσπαθούσαν να τους πιάσουν

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βρετανία: H αστυνομία διέλυσε κορωνο-πάρτι και οι φοιτητές… πηδούσαν από τα παράθυρα(βίντεο)

Τη στιγμή που φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα κτιρίου, προκειμένου να διαφύγουν από την αστυνομία κατέγραψε κάμερα.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η αστυνομία επενέβη για να διαλύσει κορωνο-πάρτι που στήθηκε σε φοιτητική εστία. Οπως φαίνεται σε βίντεο, φοιτητές άρχισαν να πηδούν από παράθυρα, ενώ άλλοι από κάτω προσπαθούσαν να τους πιάσουν. «Το Salford Royal θα είναι γεμάτο το πρωί», ακούγεται να λέει ένας εξ αυτών, αναφερόμενος στο τοπικό νοσοκομείο.

«Το Πανεπιστήμιο παίρνει αυτό το ζήτημα απίστευτα σοβαρά και τονίζει στους φοιτητές για να τους υπενθυμίσει τις ευθύνες τους και τις επιπτώσεις εάν η συμπεριφορά τους δεν συμμορφώνεται με τους ισχύοντες περιορισμούς και οδηγίες», ανέφερε εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Σάλφορντ.

Δεν είναι σαφές πότε καταγράφηκε το βίντεο, αλλά το Σάλφορντ βρίσκεται σε locdown της βαθμίδας 2, κάτι που σημαίνει ότι απαγορεύεται να συναντιούνται με άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ